Csoportos családállítás – Július 21.

Családállítás, mozaik, amin anya, apa és két gyerek van kivágva

Csoportos családállítást tartok 2018. július 21-én, amelyre szeretettel várok olyanokat, akik állítást szeretnének egy problémájukkal kapcsolatban és olyanokat is, akik csak képviselőként vennének részt. Aki állítóként jön, arra kérem, hogy hozzon egy problémát, amit röviden átbeszélünk és amire azután állítunk. Tapasztalatom szerint az is nagyon hatékony, ha valaki csak képviselőként vesz részt, hiszen nem véletlenül kapja az egyik vagy a másik képviseletet, hanem azért, mert neki is valami feldolgoznivalója van azzal az adott témával kapcsolatban.

(Egyéni családállítás: Ha nem szeretnél egy csoport előtt beszélni a problémádról, akkor válaszd inkább az egyéni családállítást! Időpont egyeztetéshez kérlek, kattints ide!)

Első állításon résztvevőknek: Ha még nem voltál családállításon, javaslom, hogy olvasd el a weboldalon összegyűjtött leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Sok hasznos információt találsz itt a családállításról, a hatásairól és a menetéről!

Akik már voltak állításon: Én a Hellinger-i módszert tanultam, ez az alapja állításaimnak, de ezen kívül nagyon sok egyéb tapasztalatomat is alkalmazom az állítások során, hogy minél hatékonyabban meg tudjuk oldani az adott problémát.

Időpont: 2018.07.21. (szombat)

Helyszín: 1021 Budapest, Széher út 26/C

Parkolás: ingyenesen a ház előtt

Megközelítés tömegközlekedéssel: 129-es busszal kell jönni a Moszkva térről. A Széll Kálmán téri buszmegálló a térnek azon az oldalán található, amelyik a McDonald’s felé néz. A megálló átlósan szemben van a McDonald’s-al. A megálló pontos neve, ahol le kell szállni: Széher út-Bölöny utca. (Ez a végállomás utáni megálló, mivel a járat egy kört tesz meg.) A megállótól lefelé kell elindulni az utcán és kb. 100 m-re lesz jobb oldalon a ház.

Részvételi díj:

 • Állítóknak: 14 000 Ft
 • Képviselőknek: 7 000 Ft

A programról röviden:

 • 9:00-9:30 – érkezés
 • 9:30-9:45 – rövid ismertető arról, mi fog történni azoknak, akik még nem voltak családállításon
 • 9:45-13:00 – családállítások kis szünetekkel 
 • 13:00-13:30 – ebédszünet
 • 13:30-16:00 – családállítások kis szünetekkel

A programok között rövid szüneteket tartunk majd, ebédről kérlem, hogy mindenki gondoskodjon! Aki nem tud ételt hozni, annak az utca végén van egy CBA, de hosszú elmenetelre nem lesz idő.

Milyen problémákkal érdemes eljönni?

 • párkapcsolati problémákkal
 • egészségügyi problémákkal
 • munka, karrier problémákkal
 • gyermekekkel kapcsolatos problémákkal
 • patchwork családban élés problémáival
 • meddőségi vagy szexuális problémákkal
 • anyasággal, apasággal kapcsolatos problémákkal

Jelentkezés:

A programon való részvétel kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, ezért kérem, hogy ha szeretnél részt venni a programon emailen vagy telefonon jelezd! Fontos előre tudnom a létszámot, hogy a megfelelő termet tudjam lefoglalni.

Email: info@czirjakeszter.hu

Telefon: +36 30 497 8650

Kapcsolat űrlap: katt ide

Honlap: https://czirjakeszter.hu

Kérdések:

Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, szívesen válaszolok rá, az info@czirjakeszter.hu email címen vagy a +36 30 497 8650-es telefonszámon elérsz.

Rólam:

Ha rólam szeretnél többet megtudni, itt találsz több információt.

Családállításról:

Ha a családállításról szeretnél több információt, olvasd el ezt az oldalt!  Sok kérdésre választ találsz a kérdés-válasz szekcióban.

Öltözködés:

Fontos, hogy mindenki kényelmes ruhában jöjjön, amiben könnyen mozog és amit nem sajnál, ha le kell benne ülni a földre!

Szeretettel várok mindenkit!

Eszter

Dátum

szombat, 2018, július 21 - 09:00 - 16:00