Beszélgetések a párkapcsolatról a családrendszerek tükrében - 2018. február 15.

Szerelmes pár sziluettje két fa között

Új programot indítunk útjára!

A párkapcsolat életünk egyik meghatározó területe. A léte, nem léte, jó, vagy rossz volta, nagyban befolyásolja a mindennapjainkat, a közérzetünket. 

A párkapcsolati konfliktusokba gyakran annyira belegabalyodunk, hogy már fogalmunk sincs kinek van igaza, ki téved, vagy hogy hogyan tudnánk megoldani őket. Emellett sokszor vívunk olyan csatákat is, amelyekre higgadtabban ránézve látjuk, hogy semmi értelmük, mégsem vagyunk képesek abbahagyni őket.

Családállítóként sok párral dolgozom együtt, így sokféle konfliktussal és azok okaival találkozom, amelyek segítenek jobban megérteni a miérteket. Ezekkel a megértésekkel és emellett a több, mint egy évtizedes házasságunk tapasztalataival azt mondhatom, hogy a párkapcsolat az egyike azon kevés életterületnek, amelyekben a legfájdalmasabb sebeinket tépjük fel és amelynek a segítségével, éppen ezért, a legjobban tudunk fejlődni. A szerelem és a szeretet elég fontosak az ember számára ahhoz, hogy hajlandó legyen változtatni önmagán, ezekhez a változtatásokhoz pedig az önismereten keresztül vezet az út. 

Ezeken az estéken arról fogunk beszélni, hogy mi, a férjemmel hogyan éltük/éljük meg a párkapcsolati konfliktusainkat, hogyan kezeljük és hogyan oldjuk meg őket. 

Minden este elején felvetünk majd egy témát, azután elmondjuk arról a témáról a mi tapasztalatainkat és reméljük, hogy Ti is megosztjátok velünk a gondolataitokat, tapasztalataitokat! 

Várunk szeretettel mindenkit, aki többet szeretne megtudni a párkapcsolati konfliktusok hátteréről és egy kicsit mélyebben szeretné megérteni őket! Reméljük, ezekkel a beszélgetésekkel új távlatokat, egy másik szemléletmódot tudunk megmutatni, amely segít új, hatékonyabb megoldásokat találni régi konfliktusokra!

Első időpont: 2018. 02.15. Csütörtök, 18:00-20:00-ig

Helyszín: 1021 Budapest, Széher út 26/c.

Belépő: 3000 Ft

Jelentkezni szeretnék a programra Jelentkezni szeretnék a programra

Addig is, amíg eljön a beszélgetés estéje, érdemes elolvasni a honlapon a párkapcsolati témákról szóló cikkeket és megnézni a rövid videót, ami összefoglalja a mi utunkat:

https://czirjakeszter.hu/rolam

https://czirjakeszter.hu/onismereti-magazin/parkapcsolat

Ha szeretnél részt venni a programon, kérjük, hogy az info@czirjakeszter.hu email címen vagy a Kapcsolat űrlapon keresztül jelezd!

Várunk szeretettel!

Eszter & Nam

Dátum

csütörtök, 2018, február 15 - 18:00 - 20:00