Titkok, remények és vágyak tudói – a verandák

Van, aki színesben, van, aki természetes színekben, van, aki fehérben képzeli el a tökéletes verandát. Akadnak, akik szerint a veranda az étkezőasztalnak kell hogy helyet adjon, mások szerint inkább a kanapénak és más kényelmes ülőalkalmatosságoknak. A szerencsésebbeknek nem kell választaniuk, mert akkora a fedett teraszuk, hogy mindkettő elfér. 

Akár cserepekkel, akár üveggel van fedve, az biztos, hogy mindenki álmodozik arról, milyen klassz lenne egy hangulatos veranda, ahová az ember kiül egy teával vagy egy pohár borral egy hosszú, fárasztó nap végén. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy egy igazi, lélekkel teli verandánk van, meghitt beszélgetések, félelmek, remények, titkok és nehezen felfedett érzelmek emlékei ülnek melletünk és melegítik meg a lelkünket. 

A hűs nyári éjszakákon csodálatos a verandáról nézni a csillagos eget, de én a legjobban mégis azt szeretem, amikor egy meleg plédbe burkolózva nézhetem a vihart. Szeretem a haragos ég ezerféle színét, az eső illatát és a szelet, ami elfújja az összes gondomat.  

A függőágyaktól kezdve a cserepes növényekig millióféleképpen dekorálhatjuk ezt a meghitt helyet. Összeszedtem néhány gyönyörű képet. Jó álmodozást!