Martyn Lawrence Bullard – A változatosság gyönyörködtet

Sokszor mondják azt, hogy egy lakberendező stílusát meg lehet ismerni. Vannak lakberendezők, akik ezt annyira komolyan veszik, hogy szinte minden terük egyforma. Martyn Lawrence Bullard nem tartozik közéjük. Az ő stílusát nagyon nehéz beazonosítani, minden megbízásnál következetesen valami újat mutat. Elképesztően lazán párosítja az antik, a törzsi vagy éppen a modern bútorokat egymással, színekben pedig egyszerűen nem ismer korlátokat. Nem is csoda, hogy szinte mindig ott van az Architectural Digest 100 legjobb designere között. 

Kifejezetten tetszik az Afrika inspirálta farmház, amit tervezett. A képekkel, szobrokkal, a színekkel és az anyaghasználattal remekül megragadta Afrika ősi erejét és a természet közelségét.

Az ügyfelei között megtaláljuk Chert, Eva Mendest, Tommy Hilfigert csak hogy néhányat említsek. Akik szeretik a lakberendezést rengeteg ötletet meríthetnek tőle, mind a színpalettákat, mind pedig a harmonikusan alkalmazott eklektikát illetően. Én vadászom az interneten a legújabb enteriőrjeit, mert úgy érzem mindig tud valami újat mutatni. Az általa tervezett terek végtelenül merészek, hihetetlenül változatosak és mindig bátran “kimondják a maguk igazát”, nem óvatoskodnak, hanem teljes mellszélességgel felvállalják a káoszt, az egyszerűséget, a giccset, a fényűzést, az eleganciát vagy épp a szexualitás őse erejét.