Bemutatkozás

"Czirják Eszter mesterien érti, érzi az emberi lélek rezdüléseit és olykor humoros, olykor szomorú, de mindig színes és magával ragadó történeteiben megmutatja hogyan is működünk mi emberek."

~ D.H.N.

Köszöntelek!

Czirják Eszter író és családállító vagyok. Eredetileg közgazdászként végeztem, majd marketingesként dolgoztam. Már egészen fiatal koromban nagyon érdekelt az emberi psziché, ezért könyvek százait olvastam el a témában. Mára igen sok tapasztalatot szereztem arról, hogyan lehet feloldani azokat a blokkokat, amelyek ilyen-olyan területen megkeserítik az életünket. Több száz ügyfélnek segítettem már túllépni addig meghaladhatatlannak tűnő akadályokat. A családállítás mellett a harmincas éveim végén kezdtem el komolyan írni. Az elmúlt másfél évben három regényem jelent meg, amelyet most követ majd a negyedik. 

Első három regényemet, amelyek országosan kaphatóak a könyvesboltokban, A Játékmestert és A nő, aki jobban szerette a kutyáját, mint az embereket és A Tükörkészítő címűt nagyon szerették/szeretik az olvasók. Történeteimben igyekszem megmutatni az élet teljes spektrumát, nehéz helyzeteket, súlyos érzelmeket is a humoros, könnyed, romantikus helyzetek mellett. Az eddigi olvasói visszajelzések alapján a történeteimet áthatja a megtörhetetlen életszeretet, a remény és minden egyes történet, legyen az regény vagy novella egy kicsit megváltoztatja, elgondolkodtatja, elfogadóbbá teszi az olvasót.

A weboldalamon egy utazásra invitállak, amely mélységekbe, magasságokba, sötétségbe és világosságba, sírásba és nevetésbe vezet. Ez az életem, az életünk. Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megoszthassuk azokat az élményeket, tapasztalatokat, ismereteket és felismeréseket, amelyekre szert tettem/tettünk ezen a kalandokkal teli utazáson.

Az Úton önmagunkhoz szekcióban önismereti témákban találsz cikkeket, amelyek segíthetnek új megvilágításban megvizsgálni egy-egy problémát és reményeim szerint megoldást is találni rá. A psziché gyakran olyan “törvényeket” követ, amelyek a mindennapi értelem számára nem logikusak és ezért nehéz beszélgetve, elemezve rájönnünk miért is nem boldogulunk mondjuk a párkapcsolatunkban, a munka területén vagy miért betegedtünk meg. Ilyenkor nem marad más hátra, mint elindulni befelé és “előbányászni” azt az élményt, hiedelmet, programot, ami az ismétlődő vagy akár meg sem szűnő, makacs problémát okozza.

Ez az utazás hegyeken, völgyeken, fájdalmakon, félelmeken, traumákon, dühön, haragon át vezetnek, ezért nem szívesen indulunk el egyedül. Nekem szerencsém volt, mert van egy társam, így amikor én kimerültem vagy feladtam volna ő makacsul és kitartóan vágta előttünk a bozótot. Aztán volt, amikor én törtem az utat. Akárhogy is, sok hegytetőre eljutottunk, ahonnan átláttuk végre a problémák okát, a küzdelmeink értelmét és ahonnan elképesztő kilátás tárult elénk. Mindketten úgy gondoljuk, hogy megérte az utazás, megérte a sok könny, a nehézségek, mert ezek által lettünk azok, akik ma vagyunk. Általuk tanultuk meg igazán értékelni és szeretni az életet. 

Erről szól az Élet szeretete szekció. Arról, hogy mik azok a dolgok, amikért érdemes felkelnünk, amik lelkesedéssel töltenek el. Találsz majd itt pillanatokat, vicceseket és gyönyörűeket, alkotásokat, amikre nézve felpezsdül az ember vére, embereket akiknek a teljesítményét csodáljuk, megismerheted A Bandát, akik mind más-más egyéniségek, olvashatod a novelláimat és elindulhatsz a megvilágosodás útján Tacsi zen bölcsességeinek segítségével. Bár Tacsi cáfolja ezt, én mégis azt hiszem, ez az út a hosszabb, mert az általa kijelölt ösvény lépten-nyomon elkanyarodik egy-egy illatos, cupákos csontdarab felé.  

Remélem, sikerül érdekes információkkal szolgálnunk és legalább időnként egy mosolyt csalnunk az arcodra! Lent megtalálod az elérhetőségeimet, de ide kattintva is küldhetsz nekem üzenetet: Kapcsolat űrlap

Jó olvasást!

 

Czirják Eszter

Író, Egyéni és csoportos családállító

Budapest

info(kukac)czirjakeszter.hu

 

 

Ezeket mondták mások...

 

Eszterrel egy kéthetes nagyon fejfájós periódusban találkoztam, nagyon szenvedtem, a látásom gyakran elhomályosult. A cél a krónikus alvásproblémám kezelése, és a bennem lévő állandó feszültségérzés oldása volt, de már az első kezelés számomra felfoghatatlan eredményt hozott, úgy keltem fel, hogy nem fáj a fejem, és nagyon megkönnyebbültem. Eddig három alkalommal találkoztunk, az alvásom fokozatosan javul, és a közérzetem is sokkal jobb, csökken az állandó nyomás és feszültség bennem, és a "szokásos" fejfájásom sem tért vissza.

~ K.K. (33)

Nekem fantasztikus élmény volt Eszterrel dolgozni! Több családállításon voltam már korábban, azonban egyik sem hozott olyan mértékű felismeréseket, mint amikor Vele dolgoztam! Elég "agyalós" vagyok, így sokszor hajlamos vagyok arra, hogy elmével és ne érzéssel menjek bele egy helyzetbe, Eszter azonban mindig résen volt és nem hagyta.  Mindig adott elég időt, hogy bele tudjam élni magam, és szembe merjek nézni az adott problémával.
Elvárásaimat illetve elképzeléseimet messze felülmúlta az, amit itt kaptam és tapasztaltam.
Nagyon köszönöm!

~ Á.É. (45)

Kedves Eszter!
Köszönöm a segítségedet. a kezelések előtt folyamatosan
feszült voltam, a legkisebb probléma megoldása is lehetetlennek
tűnt. Rosszul aludtam és ráadásul a derekam is nagyon fájt, reggelente alig
tudtam összerakni magam.
Három kezelés után a derékfájásom elmúlt, egyre jobban alszom és a feszültségem
is sokat oldódott. Ráadásul úgy érzem, hogy egyre több az energiám. Míg korábban
előfordult, hogy egy hétig el sem hagytam a lakást, most minden napomat megtervezem
és stressz nélkül intézem az ügyeimet.
Még egyszer nagyon köszönöm.

~ H.G. (71)

Jó pár éve foglalkozom a lelki életem elakadásaival, problémáival, számost módszert kipróbáltam már. Valahogy mindig azt éreztem, hogy nem jutottam elég mélyre, nem tudtam elérni a probléma eredőjét, csak a felszínt nézegettem, vagy bele-bele kaptam, de nem jutottam tovább a megoldáshoz. Elérkeztem az életemnek egy olyan pontjára, ahol már nem láttam a megoldást, mindig falakba ütköztem, ugyanazt a problémát kerülgettem évek óta, nagyon szerettem volna, de nem tudtam rajta változtatni.

Talán három-négy hónapja kezdtünk el rendszeresen járni párommal egyéni családállításra. Nagyon sok dolog felkavarodott körülöttünk, aminek azért örültem, mert már ez is jobb volt annál, mint amiben addig éltünk jó pár éven keresztül.Azt gondolom, hogy ez egy útnak a része, olyan eszközt találtunk, ami jelenleg a legplasztikusabban elénk tárja a problémáink, elakadásaink lehetséges okát. Hogy mi lesz a vége, azt még nem látom, de talán most érzem először, hogy Eszternél jó kezekben vagyunk és megtalálhatjuk a megoldást.

~ P.N.G. (37)

Esztertől először magánéleti problémám megoldásához kértem segítséget. A családállítás alkalmával fantasztikus élmény volt megtapasztalni, hogy a saját életem különböző szereplőiben milyen erők és érzelmek dolgoznak. Eleinte szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban, azonban már az első találkozás után sokkal erősebbnek és magabiztosabbnak éreztem magam. Azóta több problémakörön is dolgoztunk együtt és minden területen érzem a változást, fejlődést. Eszter segítségével megértem és így könnyebben veszem az életem kihívásait!

~ SZ.G. (36)

A családállítást két közeli barátom is ajánlotta már problémáim feloldására. Nehezen szántam rá magam, féltem tőle, nem szeretek kitárulkozni mások előtt. Az internetet nézegetve találtam rá Eszter írásaira. Ezeket olvasgatva lett személyisége egyre szimpatikusabb. Végül döntöttem és levélben kerestem meg. A levelezésben választ kaptam arra,hogy hogyan történik a családállítás, és megbeszéltük azt is,hogy nekem jelenleg az egyéni forma lesz a legjobb. Személyes találkozásunk során Esztertől elfogadást, megértést, nyugtatást kaptam és elvárásoktól mentes időt.
Az állítás során régen eltemetett dolgokra bukkantunk, aminek feltárása bizony lelki fájdalommal járt. Az azóta eltelt időben kiegyensúlyozottabb lettem, a hangulatom javult, és a családunkban is elindult is pozitív változás. Már tervezem a következő alkalmat. Köszönöm!

                                                                                                                                                   ~ B.P. (40)

A családállítást meg lehet tanulni, de érzéke és érzékenysége nem mindenkinek van hozzá. Eszter azok közé tartozik, akik csodálatosan ráéreznek arra ami a térben van, és tisztelettel tartja a teret a gyógyulni vágyóknak. Sokat kaptam Eszter állításaitól és bármikor, ha érzem magamban a családállítás igényét, vissza fogok menni hozzá. Tisztalelkű, érett, szeretetteljes embert ismertem meg a személyében.

Bea, (42)

Szilveszter napján - kedvenc kanapémon kinyújtózva - felidéztem az év eseményeit. A sok emlék között, kiemelt helyet foglalt el Eszterrel és a "családtagjaimmal" eltöltött két óra. Meg is lepődtem, hogy mennyire kiemelt és meghatározó helyet. A hatását még több hónap után is érzékelem. Noha Esztert az internet tengeréből halásztam, azt gondolom, nem is foghattam  volna magamnak megfelelőbb, rátermettebb halat.

                                                                                                                                                     ~ M.SZ. (35)

Eszter szelíd, finom, kedves lénye azonnal elvarázsolt. Teljesen el tudtam engedni magam, így egyetlen alkalom elég volt, hogy a kicsi gyerekkorból magammal hozott rossz családi mintát el tudjam engedni. Nagyon köszönöm!!!

SZ.F.Á.